olvsó

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy idézzem Debussy megragadó sorait.
"Mintha egy szép pillangót látnék üveg alatt! Szárnyai még csillognak, de már nem libegnek, gazdag színpompája elfakult. Úgy látom, Önök, magyarok ezt a zenét nem tudják a maga értéke szerint méltányolni. Önöknek, ez már az életük egy része! Annyira ismerős, hogy nem tulajdonítják neki azt a mélységes művészeti jelentőséget, ami teljes mértékben megilleti."!

2011. június 18., szombat

A Balaton Koncert Cigányzenekar az Életért, az Egészségügyért programja





2010. június 16., szerda

A Balaton Koncert Cigányzenekar az Életért, az Egészségügyért programja

2010. Július 10-én indul a zenekar új projektje, amely elsőként egy siófoki kislány pekingi gyógykezeléséért rendez jótékonysági koncertet Balatonszabadi faluban. Ez, a címben is jelzett programsorozat az SOS Nemzetközi Alapítvánnyal fuzionálva kerül megvalósításra.

Koncertsorozatról van szó, amely sürgősen három kisgyermek életéért, a továbbiakban kórházak, mentőállomások megsegítéséért indul.

A Balaton Koncert Cigányzenekar nemcsak repertoárját, felállását illetően egyedülálló ma Magyarországon, hanem célja a cigányzenész társadalom segítése, amely versenyeztetés formájában kerül megvalósításra, (ez egy távolabbi, illetve fokozatosan megvalósítható cél), továbbá az Életért, az Egészségügyért! programmal.

A balatonszabadi koncertről tudósítunk.

Nincsenek megjegyzések: